+36 1 506 0400

nyomkövetés

járműkövetés

flottakövetés

24 órás felügyelet
a teljes járműflottájára

A járműkövető rendszer felépítése

A MyFleet egy műholdas (GPS alapú) nyomkövető rendszer, amellyel a nap 24 órájában felügyelheti járműflottájának pillanatnyi és historikus eseményeit, nap-óra-perc pontossággal.

A MyFleet járműkövető rendszer használatával egyszerűen és gyorsan meg tudja állapítani, hol járnak az autói, azok milyen sebességgel haladnak, mennyi a járművek által már megtett út hossza, illetve hány liter üzemanyag van a tartályban.

Járműkövető rendszerünk funkciói nem csak pontosabb nyilvántartást, de hatékonyabb és egyszerűbb elszámolási rendszert nyújtanak Önnek, így elfelejtheti a menetlevelek vezetésének bonyolult procedúráját, és költségeit is jelentősen csökkentheti!

GPS nyomkövető eszközünket gépjárművébe telepítjük, amely a benne lévő SIM kártya segítségével (GPRS csatornán keresztül) adatokat küld központi flottakövető szerverünkre. Az adatok feldolgozását követően Ön internetböngészőjének segítségével bárhonnan, azonnal hozzáférhet a jelenlegi és a múltbéli pozíciókhoz és különböző statisztikákhoz, mint pl. a menetlevél, a megtett útvonal, üzemanyagszint, vagy az elfogyasztott üzemanyag-mennyiség.

A flottakövető rendszer alapvetően három részre bontható:

A járműben elhelyezett műholdas nyomkövető egyég

A járműbe szerelt nyomkövető készülék egy nagy érzékenységű GPS-vevőt, valamint egy GSM egységet tartalmaz. A GPS vevő a nap 24 órájában képes meghatározni a jármű pozícióját néhány méteres pontossággal. Az így kapott pozíció-adatokat a készülék belső memóriában rögzíti, majd a beállított időközönként továbbítja azt a MyFleet központi flottakövető szervere felé, a GSM csatornát használva.

Központi szerver

A központi flottakövető szerver a rendszer lelke, kezeli az adatok fogadását, tárolását és elemzését, amelyek a nyomkövető készülékektől érkeznek. A MyFleet központi járműkövető szervere kiemelt bitonsági előírásoknak megfelelő szerverteremben található. Az elérhető legmagasabb üzembiztonságról és az adatok kiemelt védelméről a robosztus hardver és szoftverplatform, 12 óránkénti adatmentés, szünetmentes tápellátás és megfelelően klimatizált helyiség gondoskodik.

Jelszóval védett járműkövető webfelület a szerveren tárolt adatok megtekintéséhez

A központi szerver adatbázisához a MyFleet flottakövető weboldalán tud bejelentkezni, amely lehetővé teszi, hogy vizuálisan nyomon kövesse járműveit, és kinyerje a rendelkezésre álló adatokat, jelentéseket. A rendszer mobilitása lehetővé teszi, hogy az irodából, otthonról vagy külföldről is figyelemmel lehessen kísérni a célobjektumokat. A szoftver lehetőséget nyújt útnyilvántartás készítésére, akár napi szinten is. Az eszközökhöz különféle érzékelők (üzemanyagszint-érzékelő, ajtó- csomagtér nyitásérzékelő, gépjárművezető-azonosítás, stb.) csatlakoztathatók, amelyek állapota szintén ellenőrizhető a nyomkövető rendszeren keresztül. Az egyes járművek adatait csakis az tekintheti meg, akinek az adott jármű adataihoz jelszavas hozzáférése van