+36 1 506 0400

nyomkövetés

járműkövetés

flottakövetés

Járművei legyenek
teljes biztonságban!

Gépjárművédelem

A gépjárműlopások és az egyre gyakrabban előforduló rablások ellen a felelősségteljes gépjármű tulajdonosok már gondolnak arra, hogy extra védelmi megoldásokkal előzzék meg a járműveik eltulajdonítását. Ennek megvalósítására számos megoldást és lehetőséget tudunk ajánlani.

Autóriasztó

Az autókba épített gyári riasztókkal szemben extra biztonságot jelent egy utólagosan beépített riasztó modul. Az általunk beépített riasztó belső térvédelemmel és belső akkumulátoros szirénával rendelkezik. A rendszer használatához nem szükséges külön távirányító, az élesítést és kikapcsolását a jármű gyári távirányítójával vezérelheti. Amennyiben a riasztó mellé GPS nyomkövető készülék is beépítésre kerül a riasztásokról mobilkészülékére SMS értesítést kaphat külön díj ellenében. Az autóriasztó mellett még többféle módon tehet a gépjárműve védelme érdekében.

Indításgátló

A gépjárműbe épített i button olvasó, vagy billentyűzet alkalmas arra, hogy meggátolja a jogosulatlan személyek számára a gépjármű indítását.

A járművezető kisméretű billentyűzeten beírt helyes kóddal, vagy a megfelelő kóddal rendelkező i button azonosítóval, tudja indítani az autót. Előnye, hogy minden esetben a kód beírása szükséges az autó indításához, ezért illetéktelenek képtelenek a gépjármű indítására.

Távoli blokkolás bekötése

Lehetőség van a gépjárműbe egy távoli relévezérlés bekötésére is. Így ha járművet eltulajdonítják azt távolról egy SMS segítségével bármikor leállíthatja.

Az Ön igényeinek megfelelő járművédelmi konfiguráció összeállításához érdeklődjön elérhetőségeinken!